Studii geotehnice

Studii geotehnice Galati Romania

Studii geotehnice

Studii geotehnice, hidrogeologice, geologice:

Cercetarea geotehnica are ca obiectiv obtinerea datelor geotehnice, a elementelor geologice, hidrogeologice si seismice referitoare la un amplasament pentru o descriere adecvata a proprietatilor terenului si pentru o estimare in domeniu de siguranta a valorilor parametrilor care vor fi utilizati in proiectarea geotehnica si in executia constructiei.
Studiul geotehnic reprezinta astfel, etapa initiala care trebuie avuta in vedere atunci cand se construieste sau se consolideaza un obiectiv indiferent de natura lui. De asemenea este indicat atunci cand cumparati un teren pe care vreti sa construiti un anumit imobil, sa aveti in vedere efectuarea unui studiu geo pentru evaluarea calitatii amplasamentului si a posibilitatii adaptarii la acesta a unui anumit obiectiv (constructie, etc.). In Romania, legislatia in vigoare nu permite proiectelor de reabilitare, modernizare, consolidare, a unei cladiri vechi sau de constructie a uneia noi fara sa aiba la baza studiu geotehnic, altfel autorizatia de constructie nu este eliberata.
De aceea, este foarte important sa acordati acestui studiu geotehnic, in faza de proiectare a oricarui obiectiv, o atentie sporita.

BACHIS SRL realizeaza o gama variata de studii, din domeniul Geologiei printre care si studii geotehnice necesare pentru:

  • locuinte;
  • constructii industriale si comerciale;
  • infrastructura pentru telecomunicatii;
  • infrastructura pentru transport;
  • constructii edilitare;
  • consolidari de versanti.
Share